T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / ÇANKAYA - Ahmet Bahadır İlhan Ortaokulu

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızın 102. Yılını Coşkuyla Online Olarak Kutladık

   Küçük hanımlar, küçük beyler... Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız.

     Mustafa Kemal Atatürk

     Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Milli Mücadeleyi başlatmak üzere Samsun'a çıkışının 102. Yılını ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımızı coşkuyla online olarak kutladık.

     Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın ardından, programı hazırlayan Evay Taşçı öğretmenimizin sunumundan sonra, okulumuz öğretmenlerinden Ufuk Karadayı günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Ardından 8-C sınıfından Hasan Ali Koyuncu isimli öğrencimiz Atatürk'ün Gençliğe Hitabesini okudu. Gençliğin, Atatürk'e cevabını ise 8-D sınıfından Ela Rüzgar isimli öğrencimiz söyledi. Programımız Müzik öğretmenimiz Arzu Eryaşar eşliğinde 6.sınıflarımızla hazırlanan 19 Mayıs marşları ile devam etti. 7-D sınıfından Kayra Ekinci ve 7-C sınıfından Ayşe Kübra Uslu sırasıyla 19 Mayıs'ta düşünceler ve O geliyor isimli şiirleri bizlere okudular. Programımız Arzu Eryaşar'ın eşliğinde Gençlik Marşını okuyarak ve  öğrencilerimizin Atatürk'ün özlü sözleri ve fotoğraflarıyla hazırladıkları Dijital Sergiyi izleyerek son buldu.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Programımızdan bölümler

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 24.05.2021 - Güncelleme: 25.05.2021 00:14 - Görüntülenme: 748
  Beğen | 0  kişi beğendi