Erasmus+ K101 Projemiz

Ankara Milli Eğitim Müdürlüğünün Koordinatörlüğünde (Ahmet Bahadır İlhan Ortaokulumuzun) konsorsiyum ortağı bulunduğu 2019-1-TR01-KA101-073341 numaralı "Developing ICT Competences for Innovation and Inclusion of Students with Special Needs" (Yenilikçi Yaklaşımlar İçin Öğretmenlerin Bilgi İletişim ve Teknoloji Yeterliliklerinin Artırılması ve Özel Gereksinimli Öğrencilerin Dahil Edilmesi)  isimli projemizin açılış toplantısı 14/10/2019 tarihinde Müdürlüğümüzün Ar-Ge biriminde gerçekleştirildi.

Ana amacı YENİLİKÇİ BIT EĞİTİMİNİ ARTIRMAK VE KAPSAYICI EĞİTİMİ EN ÜST SEVİYEYE ÇIKARMAK olan KA101 Projemiz, toplumun ve öğrencilerin değişen ihtiyaçlarını karşılamak için gerekli olan YETENEK GELİŞİM PROGRAMLARININ daha kaliteli oluşturulmasına katkı sağlanacaktır.

10 günlük Yapılandırılmış kursa katılacak personel, BIT eğitim araçlarının kullanılması ile «video», «örnek Vaka», «animasyon», «oyun» ve farklı egzersizler ile etkileşimli öğrenme metotları kullanımlarını geliştirip bu sayede özel gereksinimli öğrencilere daha faydalı eğitim verilmesi planlanmaktadır.

15-10-2019

Yayın: 15.10.2019 - Güncelleme: 04.02.2023 23:34 - Görüntülenme: 8529