"YAZARIM DA OYNARIM DA" KISA OYUN ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİK

Okulumuz Kültür Edebiyat Kulübü ve 5/A sınıfı öğrencileri, Türkçe Öğretmeni Münip SARAÇOĞLU yönetiminde "SON PİŞMANLIK FAYDA ETMEZ"  adlı oyunu 19.01.2016 tarihinde Okulumuz Behzat İlhan Konferans  Solunu sahnesinde sergilediler.

Geleceğini düşünmeden hareket eden bir öğrencinin ailesiyle, çevresiyle yaşadıklarını konu alan oyunda görevli öğrenciler adına konuşan Sude Nur KURTOĞLU "Kendimiz yazdık, kendimiz oynuyoruz. Böyle bir etkinlikte görev almaktan gurur duydum. Oyunu sahneye hazırlarken kolektif çalışmanın heyecanını yaşadık. Biz tiyatro sayesinde kendimizi tanıdık. Disiplinli çalışmayı, zamanı iyi kullanmayı, yardımlaşmayı, kendine güven duymayı, hayal gücünü eyleme dönüştürmeyi tiyatro sayesinde öğrendik. Oyunu sahneye hazırlarken büyük keyif aldık." dedi.

Tiyatroda görev alan;   Sude Nur KURTOĞLU, Zeynep ÇATAKOĞLU, Emirhan ÜNLÜSOY, Zeynep ÖZAYDIN, Defne KARAKURT, Muammer ÖZTÜRK, Nehir ASLAN, Rabia DEMİRTAŞ, Osman FENER, Beyza ÖZER, Şevval TEKİN, Şüheyda AVA, Berfin KIRCIOĞLU, Mehmet ÇELİK, Nehir KOÇ, Umut DEMİR  adlı öğrencilerimizi  gayretli çalışmalarından dolayı kutluyoruz.

Yayın: 02.02.2016 - Güncelleme: 04.02.2023 22:55 - Görüntülenme: 1596