Öğrencilerimiz yeni logomuzu belirledi!

Nis

22.04.2015 tarihinde ögretmenlerimiz Emel Biberci,Zeynep Derya Rota ve Esra Özdemir ile birlikte öğrencilerimiz gelincik ressamı olarak da bilinen RESSAM HİKMET ÇETİNKAYA resim atölyesini ziyaret ederek canlı performans izlemişlerdir.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı. Nimet Dr. Erdoğan Meto Özel Eğitim Uygulama Merkezi´nin de katılımıyla okulumuzda gerçekleştirilen programa velilerimiz de yoğun ilgi ve katılım gösterdiler.

Nis

Resim öğretmenimiz eğşliğinde öğrencilerimiz,  Next Level AVM´de düzenlenen ressam Yavuz Bozkurt´un canlı resim performansını izlediler.

Nis

Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nün düzenlediği futbol turnuvasına katılan takımımız okulumuzu başarıyla temsil etti.

Nis

Cankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği 5. sınıflar  arası Yakan Top turnuvasına katılan okulumuz 5/B sınıfı turnuvaya çok iyi başladı. Akşemseddin Ortaokulu ile oynayan takımımız sahadan 2-0 galip ayrılarak bir üst tura yükseldi

Nis

Okulumuzun 6.sinif öğrencilerinden Doğa Olga ÖZBAKİ Ankara Okullar Arası Atletizm Müsabakalarında Yüksek Atlama dalında Ankara birincisi olmuştur. Bolu´da yapılacak olan grup müsabakalarına katılacak olan öğrencimizi tebrik ediyor, kendisini Türkiye Şampiyonasında görmeyi umut ediyoruz.

Nis

Okulumuz Gezi Komisyonu tarafından organize edilen Anıtkabir-Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet Müzesi-75.Yıl Cumhuriyet Eğitim Müzesi Gezisi öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla 07 Nisan 2015 tarihinde gerçekleştirildi.

Nis

Öğrencilerimiz, Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen Çankaya Okullar Arası 18. Tiyatro Şenliği kapsamında Ankara Fen Lisesi´nde sahnelenen Turgut Özakman´ın "Ah Şu Gençler" adlı oyununu izlediler.

Nis

Okulumuz öğrencileri 9-11 Nisan 2015 tarihleri arasında, Milli Eğitim Bakanlığı ve Ankara Ticaret Odası işbirliği ile organize edilen Çanakkale Şehitliği gezisisine katıldılar.

51 öğrenci ve 3 öğretmenimizin katılımıyla gerçekleşen gezide öğrencilerimiz Çanakkale Zaferi´nin 100. yıl dönümünde Çanakkale ruhunu yerinde yaşadılar.

Nis

Tabiat Tarihi Müzesinde ilk defa Ahmet Bahadır İlhan Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri Esra Özdemir rehberliğinde müzeden izlenimlerini ve hayal güçlerini kullanarak görülmeye değer resimler yaptılar. Öğrenciler çalışmalarıyla okulların farklı etkinliklerdeki başarısını birkez daha ispat attiler.

Aynı gün, okulumuzun bütün öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde MTA Tabiat Tarihi Müzesi´ni ziyaret etti.

Mrt

Okulumuzda düzenlenmeye başlanan "Örnek Şahsiyetler" etkinliği çerçevesinde "masalcı dede" yazar Yücel Feyzioğlu okulumuza gelerek öğrencilerimizle buluştu. Öğrencilerimizle sohbet ederek onların sorularını yanıtlayan Feyzioğlu, öğrencilerimizin kitaplarını da imzaladı.

Mrt

Okulumuzda nevruz bayramı coşkuyla kutlandı. Baharın gelişini müjdeleyen ve yenigün olarak kutlanan Nevruz bayramı okulumuzda halat çekme yarışması, şiirler, şarkılarla kutlandı.

Halat çekme yarışmasında rakiplerini geride bırakarak şampiyon olan 6/A sınıfını kutluyoruz.

Mrt

Çankaya Milli Eğitim Müdürü Mehmet YILMAZ okulumuzu ziyaret etti. Mehmet YILMAZ, okul müdürümüz Ahmet GEÇKİL ile görüşerek okul hakkında bilgi aldıktan sonra, öğretmenlerimizle de sohbet ederek onların sorun ve taleplerini dinledi.

Sayın Yılmaz´a ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

okulumuz konferans salonunda 18 Mart Çanakkale Zaferi´nin 100. yılı anma programı düzenlendi.