23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı coşku ve sevinçle kutladık.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferin 101'inci yıl dönümü okulumuzda düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Şbt

Kaymakamlık tarafından proje ve yarışmalara katılım gösteren öğretmenlere verilen başarı belgeleri, okulumuzda düzenlenen etkinlikle sahiplerine teslim edildi.

Şbt

Ankara okullar arası Eskrim Müsabakalarına katılan öğrencimiz Ahmet Tarık DEMİR yarıştığı Flöre dalında tüm rakiplerini yenerek Ankara birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyor, Mart ayında Mersin ilinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında başarılar diliyoruz.

Şbt

Okulumuz Kültür Edebiyat Kulübü ve 5/A sınıfı öğrencileri, Türkçe Öğretmeni Münip SARAÇOĞLU yönetiminde "SON PİŞMANLIK FAYDA ETMEZ"  adlı oyunu 19.01.2016 tarihinde Okulumuz Behzat İlhan Konferans  Solunu sahnesinde sergilediler.

24 Kasım Öğretmenler günü okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Ölümünün 77. yılında Atatürk´ü saygı ve özlemle andık.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzda düzenlenen törenle kutlandı.

Tem

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı ´´4006 TÜBİTAK Robot Bilim Şenliği Ankara Finali´´ ni başarıyla geçip Türkiye finaline kaldık.

Haz

7/C sınıfı öğrencileri, okulumuz Türkçe Öğretmeni Münip SARAÇOĞLU yönetiminde "ÇANAKKALE GEÇİLMEZ"  adlı oyunu  03.06.2015 tarihinde Okulumuz Behzat İlhan Konferans  Solunu sahnesinde sergilediler.

Haz

7.Sınıf Öğrencileri Okulumuz Türkçe Öğretmeni Münip SARAÇOĞLU rehberliğinde  hazırladıkları  şiir dinletisini 04.06.2015 tarihinde okulumuz konferans salonu  sundular.

Haz

28-29 Mayıs 2015 tarihlerinde okulumuzda TÜBİTAK Bilim Şenliği,  okul kermesi ve okul sergisi düzenlenmiştir.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı´nı coşkuyla kutladık.